Toni Pérez: “el programa de Populars Pego és realista i realitzable”

Les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig són les protagonistes en aquesta recta final de la setmana, en la qual la campanya pren intensitat. Després del debat a casa nostra, a Ràdio Pego, ahir va tindre lloc el míting de Populars Pego al teatre municipal, on la candidatura que encapçala Ferran Gonzàlez va estar recolzada pel president provincial del Partit Popular, i alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

L’acte va ser presentat per dues de les integrants de la candidatura del populars, Marta Gosp i Cristina Sendra. Sota el lema “Units per Pego”, els populars van insistir en què són la llista “del canvi que necessita el poble”, recalcà Ferran Gonzàlez.

Populars Pego traslladaren als assistents les propostes del seu programa electoral que, segons indicà Gonzàlez, ha estat consensuat amb diferents col·lectius, associacions i agents socials. Durant el míting es va parlar, especialment, d’urbanisme, turisme, impostos, sanitat i la problemàtica de les platges de Dénia i Oliva on tenen propietats veïns i veïnes pegolines. Marta Gosp va defensar les propostes en matèria de sanitat.

Ferran Gonzàlez va prometre treballar i defensar els interessos de Pego per damunt de tot. Del seu programa electoral destacà mesures com una davallada d’impostos, fomentar la implantació de noves empreses i indústries a Pego, reactivar el comerç local junt amb l’associació de comerciants, assumir el manteniment de Monte Pego i facilitar l’execució dels projectes de Penya Roja i Pego Golf, activar el departament d’Urbanisme que considera inactiu, defensar els interessos dels pegolins i pegolines afectats pel partió proposat per Costes per a les platges de Dénia i Oliva, executar els plans locals contra incendis forestals i donar impuls al turisme residencial. Gonzàlez afirma que ara per ara a Pego els residents estrangers no són benvinguts. En aquest punt, va incidir Cristina Sendra.

A més a més, els dos residents estrangers que formen part de la llista dels populars, Fred Verspaget i Susan Harris, van contar les seues experiències personals. Immigrat dels Països Baixos, l’un, i del Regne Unit, l’altra, ambdós consideren que a Pego no es treballa per la integració dels estrangers. Fred Verspaget criticà també l’estat d’abandonament i deteriorament de Montepego i afirmà que els residents només compten a l’hora de pagar impostos.

Per part seua, Susan Harris, qui porta 21 anys vivint a Espanya i ja té la nacionalitat espanyola, considera que el casc antic de Pego, on viu, «està brut i abandonat» i digué també que la zona és insegura per les nits.

Per últim, Toni Pérez recolzà el programa electoral de Populars Pego, que qualificà com «reivindicatiu, realista i realitzable». I, en les seues paraules, la candidatura popular promet poc però compromet molt. El president provincial del PP també va parlar de la problemàtica dels veïns i veïnes amb propietats a la costa i va prometre solucions que vindrien de la mà d’un govern del Partit Popular.

La campanya electoral del 28M continua… Socialistes Pego, farà el seu míting al teatre municipal hui dijous a les huit de la vesprada. I demà es tancarà la campanya amb el míting de Compromís per Pego que tindrà lloc finalment també al teatre, a les huit menys quart, per les males previsions meteorològiques.
700 Visites
Hola!!