El 85% de les persones enquestades per Pego Viu volen una consulta sobre Penya Roja i Pego Golf

Pego Viu té fa uns dies els resultats de l’enquesta digital que ha realitzat per tal de saber quin és el grau de coneixement de la població al respecte dels dos projectes urbanístics més importants a desenvolupar a Pego. En total, han recollit 344 respostes al formulari que compartiren a través de Whatsapp i les xarxes socials, i que contenia deu preguntes.

Per a saber eixos resultats i l’avaluació de Pego Viu, hem entrevistat el seu president, Néstor Portes, qui ha destacat el gran grau de desconeixement de la població al respecte dels projectes de Penya Roja i Pego Golf, i també que el 85% de les persones que han respost l’enquesta volen decidir el futur del seu poble.

D’aquesta manera, el col·lectiu de defensa del territori sent que els resultats avalen i justifiquen la petició que s’ha realitzat a l’Ajuntament de Pego de fer una consulta sobre els dos projectes a través d’un procés de participació pública.

Néstor Portes també ens ha parlat dels següents passos a donar per part de Pego Viu, com és fer una enquesta també als polítics i dur a terme unes jornades tècniques informatives per a la població en general. L’escoltem:

Resultats enquesta Que saps sobre Penya Roja I Pego Golf

940 Visites
Hola!!