Enrique Moll és reelegit secretari general del PSPV de Pego

No va tindre rival a l’haver-se presentat només una candidatura. L’executiva local s’amplia i diversifica. L’objectiu que s’ha marcat Enrique Moll és aconseguir 6 ó 7 regidors a l’ajuntament de Pego per a les pròximes eleccions.
Divendres passat, a partir de les 20h., al primer pis de la Casa del Poble, on té la seu el PSPV de Pego s’iniciava l’Assemblea General que va reelegir, per unanimitat -excepte un vot nul-, Enrique Moll com a secretari general de l’agrupcació local. Esta vegada Moll no va haver de fer campanya, ja que no va tindre rivals per a la candidatura. El secretari general del PSPV de Pego es mostrava “content”, ja que “va ser una assemblea molt tranquil·la”.
Després de 8 anys de secretari general i en quatre anys més en perspectiva, Enrique Moll, era sincer en els seus objectius, “la nostra idea és tornar a tindre el poder del vot de la gent de Pego que ha tingut el PSOE”. Moll és conscient que “és difícil” perquè les circumstàncies actuals no tenen res a vore en l’època de la transició. No obstant això, l’ambició del reelegit secretari general de PSPV de Pego i la seua executiva és recuperar la taxa de regidors que creu “és natural” dels socialistes, “6 ó 7 regidors a l’ajuntament de Pego”.

Per tal de separar el càrrec de regidor a l’ajuntament de Pego i de secretari general a l’assemblea local de PSPV, Enrique Moll explicava que “anem a diversificar molt més el que és la tasca de l’Executiva del PSPV de Pego […] per a que siga una cosa més propera a la gent”.
452 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!