Enrique Moll, alcaldable socialista a l’Ajuntament de Pego: «el que sabem fer els socialistes és gestionar i no despilfarrar»

En un míting de més d’una hora de durada Carmina Dominguis, Raül Tamarit i Enrique Moll van defensar els 136 anys d’història del PSOE i les lleis per a les persones que han introduït quan han governat. Així mateix, van defensar que les propostes reflectides al seu programa són «curtetes, viables i sense grans costos».
Dimecres de vesprada va ser el dia triat pel Partit Socialista per a dur a terme el seu míting central de campanya. Va ser al teatre municipal. La mestra de cerimònies va estar la secretària d’organització, Carmina Dominguis que va començar el seu discurs homenatjant «a un company que ens va deixar fa poc, Fernando Alemany, ‘Mato’». Va assegurar que el seu llegat «no ens deixarà mai, coses com aquest teatre, el museu, la casa de cultura, l’Ajuntament que va fer nou, 8 anys de govern en el que tots i totes podem estar ben orgullosos». Sobre la persona va ressaltar que era «per damunt de tot, una bona persona».
Centrant-se en la candidatura que presenten els socialistes de Pego, Carmina Dominguis la descrivia com a composada per «Gent jove, compromesa, amb valors, preparada». També indicava que han «combinat experiència amb renovació» i apuntava que és gent «valenta perquè amb la desafecció que hi ha ara cap als polítics, s’ha de ser valent per a donar la cara per un partit i per unes sigles».
El nº2 de la candidatura socialista, Raül Tamarit, amb un to enèrgic, to de míting durant tota la seua intervenció, va començar expressant l’orgull i la responsabilitat que comporta ser el segon de la candidatura socialista. Declarava Tamarit que «junts reactivarem el comerç local, potenciarem el turisme, defensarem la nostra cultura, la nostra llengua i les nostres tradicions com a poble. Seguirem defensant una sanitat pública i de qualitat. Fomentarem l’esport base i continuarem fent polítiques socials sempre ajudant a les persones més necessitades».
Recordava Tamarit que el partit socialista que «hem estat sempre presents en la vida política del poble. Hem estat governant […] però també hem estat a l’oposició, quan ens ha tocat», esta realitat l’usava Raül Tamarit per carregar contra –sense anomenar-lo– el PP, acusant-los de no fer oposició. Declarava Tamarit que «en estos últims 4 anys 0 propostes, 0 idees i 0 en oposició i després volen governar. Governar què, senyors? Si no han estat capaços d’estar, durant estos anys, tots els regidors junts a un plenari, com poden governar?» I els acusava «d’irresponsabilitat política». Contraposava esta imatge amb la del partit socialista i els seus integrants. Assegurava que «mai hem canviat, ni de nom de partit ni de color».
Tamarit també va carregar contra alguns partits nous a partir d’una anècdota després que algun membre d’un dels partits nous li digués que no és transparent. La contestació va ser que «tots no som iguals» i li va explicar que «jo no visc de la política, sinó de la meua faena».
El darrer en prendre la paraula va ser el candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV-PSOE, Enrique Moll Briones, que va pujar a l’escenari ja amb totes les persones que conformen la candidatura socialista assegudes a l’escenari després del discurs de Raül Tamarit. Després d’afirmar que, justament el seu nº2, ha sigut responsable de donar-li vida a les instal·lacions esportives de Pego i a les festes, Moll feia una comparativa entre els costos de Festes entre la legislatura 2003 – 2007 i els darrers 4 anys, indicant una diferència, a la baixa, de 600.000€. També feia la comparativa amb Esports, amb una diferència de -730.000€, per a concloure que «el que sabem fer els socialistes és gestionar i no despilfarrar».
Defensava Enrique Moll la transparència de la gestió socialista al capdavant de l’Ajuntament de Pego i per a fer-ho comparava el sou d’Andreu Dominguis (1.000€ nets al mes) amb el sou que un regidor d’Iniciativa Independent (3.500€ al mes) cobrava en 2003, «2.500€ menys del que cobrava un regidor en 2003, un regidor que es presenta com a nº1 en les llistes del PP». Així mateix, criticava Moll que els acusen de «populistes» i defensava que ixen a totes les fotos perquè estan en tots els llocs «perquè estem al costat dels pegolins i les pegolins, perquè a tots els llocs, perquè treballem tots els dies i totes les hores» i preguntava «on estan ells?».
Asseverava Enrique Moll que «en el partit socialista tenim vocació de governar i anem a governar» i per això defensava «l’atenció continuada amb la gent, estar a prop de la gent». Preguntava, «què és més transparent que això?». Explicava que el programa socialista està ple de «propostes curtetes, viables, sense grans costos». Apuntava l’alcaldable socialista que el que s’ha «d’aconseguir és finançament de projectes per part de la Generalitat i que Montoro ens deixe gastar-nos els diners que estalviem en el nostre poble».1879 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!