Diumenge, a les 20h., especial eleccions municipals 2015 a Ràdio Pego

L’equip humà i tècnic de l’emissora municipal informarà dels resultats dels comicis locals i autonòmics, a més de facilitar altres resultats comarcals, diumenge, una vegada tanquen els col·legis electorals. En saber els resultats, aproparem les valoracions dels candidats i les candidates de les 7 formacions polítiques que es presenten a Pego.
Hui es tanca la campanya electoral, demà dissabte és temps de reflexió abans que, diumenge, s”introduïsca en l’urna la papereta per a elegir candidatura a l’alcaldia del municipi i a la Generalitat Valenciana. Davant la importància dels resultats que isquen d’eixes urnes diumenge, 24 de maig, Ràdio Pego ha programat un especial eleccions municipals 2015. Un programa per informar dels resultats locals a mesura que vagen coneixent-se i també els resultats d’àmbit autonòmic. Així mateix, intentarem apropar-vos aquells resultats que es donen a les localitats de la Marina Alta i les més importants de la Safor.

El programa especial ‘Eleccions municipals i autonòmiques 2015’ serà a partir de les 20h., moment en què tanquen els col·legis electorals. Repassarem les anècdotes de la jornada, la participació al llarg del dia i, en saber els resultats, entrevistarem els candidats i les candidates de les distintes formacions polítiques que es presenten a estes eleccions de 2015 per apropar, al màxim allò que afectarà, a partir del 10 de juny –quan se celebre el plenari per a constituir la nova corporació municipal‒– el poble de Pego.
744 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!