En ple procés de reversió Ribera Salut prepara un pla estratègic de 5 anys per al Departament de Salut de Dénia

El grup sanitari Ribera ha anunciat aquest matí un canvi en la gerència del Departament de Salut de Dénia i la presentació d’un pla estratègic de 5 anys de duració, tot i que el procés de reversió està en marxa i finalitzarà amb la retornada del Departament a la gestió pública per part de la Conselleria de Sanitat el 31 de gener de 2024.

María Pilar Navarro és la nova gerent del Departament de Salut de Dénia. És llicenciada en Dret per la Universitat de Valéncia i Màster MBA en Administració i Direcció de Serveis Sanitaris per la Universitat Pompeu Fabra. Té quasi 20 anys d’experiència en el model concessional perquè va començar la seua carrera professional a l’Hospital de La Ribera (Alzira) en 2005, ha treballat en els departaments de Manises, Torrevella i Vinalopó (Elx) i durant els últims 15 mesos ha sigut la directora gerent de l’hospital universitari de Torrejón de Ardoz, a Madrid, també del grup Ribera.

En la nota de premsa, el grup sanitari parla d’una nova etapa on «es presentarà la proposta del Pla Estratègic d’aquest Departament de Salut de la Comunitat Valenciana per als pròxims 5 anys». I afirma que «Aquest pla ha sigut redactat per un equip multidisciplinari de professionals d’aquest Departament de Salut en els últims mesos i ja ha sigut presentat a la Conselleria de Sanitat i a la Presidència de la Generalitat».

El grup Ribera avança en el comunicat que té prevista una inversió de “60 milions d’euros en 5 anys per a la comarca de la Marina Alta per a intervencions com la construcció de nous centres de salut i la renovació d’infraestructures en Atenció Primària”, a més d’una «aposta ferma per l’alta tecnologia i la renovació d’equipaments». Però, afigen, «la major partida pressupostària estarà destinada a l’Àrea de Persones», on diuen que tenen previs invertir «en programes destinats a l’atracció i fidelització del talent i el benestar dels professionals».

La nova gerent, Maria Pilar Navarro, “iniciarà en les pròximes setmanes les reunions amb els professionals i representants sindicals del Departament, així com amb els alcaldes i associacions de pacients de la comarca, per a traslladar-los el compromís del grup sanitari Ribera per l’excel·lència en l’atenció sanitària, en benefici dels ciutadans de l’àrea”.

El comunicat conclou recordant que Maria Pilar Navarro substitueix en el lloc a Javier Palau, vinculat al grup sanitari en els últims anys i li agraeix els serveis que ha prestat i i li desitja molta sort en els seus nous projectes.
506 Visites
Hola!!