Creama ofereix un nou Cicle de comerç

Es tracta d’una sèrie de 8 tallers gratuïts en format en línia (webinar), destinats a comerciants i empreses de la Marina Alta i que seran impartits els dimecres en horari de 15.30 a 17.00 h.

Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, continua apostant per organitzar tallers per a les micropimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta de fomentar la transformació digital en el comerç. L’objectiu és oferir-los als i les comerciants un programa complet per a l’adaptació dels seus negocis al segle XXI.

Des de Creama Pego s’ha destacat que els agents del Consorci han apostat per introduir una formació eminentment pràctica, que servisca per aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis.

Els tallers s’encetaran dimecres pròxim dia 20, amb una sessió titulada: “Descobreix cóm Tik Tok pot donar suport al teu negoci”.

Dimecres 27 de setembre, es farà el taller “Gestiona la teua publicitat i estratègies digitals amb Facebook”.

Dimecres 4 d’octubre s’oferirà el taller “Millora la percepció de la teua marca amb Instagram”.

Dimecres 11 d’octubre el taller es diu “Millora la qualitat dels teus recursos fotogràfics amb el teu mòbil”.

I el taller del 18 d’octure es titula “Crea els teus propis continguts i recursos amb Canva”.

Per a l’últim dimecres d’octubre, el dia, 25 el taller és diu “Optimitza el teu contacte directe amb el client amb Whatsapp Business”.

El taller del 8 de novembre es titula “Trau-li profit a Linkedin amb estratègies B2B”.

I l’últim taller es farà dimecres 15 de novembre, es diu “Optimitza la teua facturació digital amb Dolibarr”.

Insistim, tots els tallers es faran a les 15:30 hores. Les places per a participar són limitades per tal que els tallers resulten pràctics i eficients. Les inscripcions estaran obertes fins al dia d’abans del taller (dimarts) a les 12.00 hores. Per a més informació pot contactar amb Creama-Pego, 96.557 152 55 o enviant un mail a adl-pego@creama.org

Es pot fer inscripcions per al cicle complet a través del següent enllaç:

Cicle comercie de Creama 2023 complet

També es pot fer la inscripció a tallers concrets i determinats ací.

Una vegada feta la inscripció s’enviarà un enllaç per accedir al curs a través del dispositiu connectat a Internet (mòbil, tauleta, ordinador, …).

373 Visites
Hola!!