En 2019 Pego tindrà com a festes locals el 26 de juny i 26 de desembre

Corresponents al dia del Santíssim Ecce-Homo, patró de la localitat i al segon dia de Nadal. La proposta ha estat aprovada al ple ordinari de setembre que ha tingut lloc hui, per unanimitat. D’altra banda, al ple ordinari de setembre que ha tingut lloc este matí a l’Ajuntament de Pego també s’ha aprovat el compte anual de 2017.

Hui el ple ordinari municipal ha votat per unanimitat que les festes locals de l’any 2019 siguen, com és habitual, l’últim dimecres de l’última setmana completa del mes de juny que, en 2019, caurà 26 de juny, dia de l’Ecce-Homo, patró de la localitat i el segon dia de Nadal, 26 de desembre.

D’altra banda, hui al ple ordinari de setembre s’ha aprovat el compte anual de 2017. Exposava el regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà, que esta aprovació per part de la corporació municipal el que fa «donar el vist-i-plau a l’Informe de la Intervenció».

El compte anual de 2017 era aprovat amb 13 vots a favor, els de l’equip de govern (PSPV i CdiP) i de Compromís per Pego. El PP s’abstenia.

1886 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!