En 2010 el període de sol•licitud de matriculacions escolars i a l’escola infantil s’estableix del 4 al 14 de maig

De dilluns a divendres en cada centre docent on es vol matricular als fills o filles. A Ambra PEV i PIP de 9 a 12 del matí. A Carolina Sala PEV de 12 a 13 hores i de 3 a 4 de la vesprada. A Rosalia Bondia PEV de 9 a 10 del matí i de 12 a 13 hores. A Sant Antoni en PPFF i PIP, de 9’30 a 10’30 del matí i de 12 a 13 hores.
La Regidoria d’Educació ja és coneixedora del període en què enguany es podran presentar les sol•licituds per a la matrícula del curs escolar 2010/2011. Un període que la Conselleria d’Educació estableix des del 4 de maig fins el 14 de maig de dilluns a divendres en el centre docent on es vullga matricular al fill o filla.

En breu els pares i mares amb fills i filles en edat d’iniciar el seu període escolar rebran una carta amb diversa documentació que els facilitarà el procés de matriculació. Així en eixa carta s’inclou, segons explicava la regidora d’Educació “una carta explicativa del que és el sistema educatiu pegolí, que és comú a la resta del territori valencià; un full de baremació; les pròpies sol•licituds de matriculació i la de la declaració de renda; i un mapa en les àrees d’influència que explica on hauria d’anar cada xiquet i xiqueta tenint en compte on viu”.

Subratllava Elvira Ciurana en la importància de les tres caselles disponibles per a ordenar la preferència de centre. Explicava la regidora d’Educació que “en quant es fa la sol•licitud […] pot haver casos en què la primera opció no puga ser”. Fet que agilitza la matriculació en cada centre docent.

En la documentació que s’adjunta en el sobre de sol•licitud també s’expliquen les diferents línies d’ensenyament, el PEV, programa d’ensenyament en valencià i el PIP, programa d’intregació progressiva, entre d’altres programes d’ensenyament. També s’adjunta l’horari que té cada centre per a rebre les sol•licituds de matrícula, des del 4 al 14 de maig:

– Ambra PEV i PIP de 9 a 12 del matí.
– Carolina Sala PEV de 12 a 13 hores i de 3 a 4 de la vesprada.
– Rosalia Bondia PEV de 9 a 10 del matí i de 12 a 13 hores.
– Sant Antoni en PPFF i PIP, de 9’30 a 10’30 del matí i de 12 a 13 hores.

Tota la documentació per a la matrícula es pot trobar en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, www.edu.gva.es; a l’inici de la pàgina, en l’apartat d’Admissió d’alumnat. Una vegada dins d’aquest apartat, el d’Admissió d’Alumnes, es troben els models oficials de sol•licitud que també es poden obtenir en els centres docents.

El període de matriculació a l’Escola Infantil ‘La Trilladora’ coincideix en l’escolar, del 4 al 14 de maig, ja que actualment depèn de la Conselleria d’Educació. Detallarem més la informació en el proper informatiu de divendres.
647 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!