Emotiu homenatge de la Marina Alta a Joan Pellicer

Quasi 200 persones dels distints centres excursionistes de la comarca van participar este diumenge en la ruta elaborada des de Pego per a retre homenatge a l’etnobotànic saforenc, Joan Pellicer. El proper diumenge nova ruta Vilallonga, Forna, L’Atzúvia, Pego. Un autobús de pegolins i pegolins es va afegir a l’homenatge que els diferents centres de la comarca, units en la Comarcal Montgó de Muntanya, li van oferir este diumenge a Joan Pellicer. Es tractava de donar les gràcies a este saforenc amant de la terra i d’aconseguir no sols que el seu llegat es perda sinó que siga difós com a valor mediambiental de noves generacions.

El Centre Excursionista de Pego va organitzar l’acte i el seu president, Ximo Sala, va estar l’encarregat de llegir l’emotiu homenatge que va anar acompanyat de la música de la dolçaina i el tabal.

La crida feta des de Pego va tenir una gran resposta i a més a més va cmptar amb un temps ideal per a anar d’excursió.

El proper diumenge, 1 d´abril, té lloc la propera eixida organitzada pel Centre Excursionista de Pego, dins la campanya Senderisme Popular a Pego 2007. La propera ruta és Vilallonga, Forna, l’Atzúvia, Pego. El temps aproximat de la marxa és de quatre hores i cal trucar al telèfon de l’ajuntament per a inscriure’s: 96 557 00 11.


638 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!