Pau Camps Escrivà finalista dels Premi Sambori

Aquest alumne de primer cicle de l´ESO es posa en la pell d´un xiquet qualsevol de la ciutat de Bagdad per a relatar la seua història i reflexiona sobre la possibilitat de tenir “Per un món diferent”. Divendres a la nit es van celebrar al Verger els 9ns Premis Sambori i la presentació de la XXII Trobada de la Marina Alta que en guany té com a lema “El futur és nostre”. Els Premi Sambori, uns premis que empenyen els més menuts a estimar i valorar la literatura en valencià i a estimular la seua creativitat, enguany han arribat a la seua novena edició. I Pego, amb la participació del Col•legi Ambra aquest any ha tornat a tenir representació a l´arreplega de guardons. Pau Camps Escrivà, del primer cicle de ESO, va ser finalista (no hi ha guanyadors en el Sambori) amb l´obra “Per un món diferent”. Una història que se situa en la més rabiosa actualitat, a la ciutat de Bagdad. Pau ve d´una família amb la narrativa a les venes, perquè durant 2 anys el seu germà major també ha aconseguit ser finalista del Sambori.

Durant la jornada de divendres, El Verger no només va acollir els premis Sambori, sinó també la presentació del que seran la XXII Trobada de la Marina Alta, que se celebrarà el proper dissabte, 31 de març, al municipi veí i que enguany duu com a lema “El futur és nostre”. Jaume Fullana, President de la Cappev, l´organitzadora de la Trobada, defenia tres eixos de moviment: reconeixement a les escoles que ensenyen en valencià, reivindicació del model d´escola democràtica i compromís amb aquest model i amb el medi.

Divendres, 30 previament a la Trobada al Verger tindrà lloc l´actuació de La Gossa Sorda, Lilit i Dionís, Skalissai i La Trobada Kung Fu a partir de les 10 de la nit.
689 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!