Els treballadors i treballadores del Centre de Salut de Pego secunden hui la vaga 

El coordinador de l’àrea de salut de Pego, el doctor Carlos Juan, ha informat aquest matí a Ràdio Pego que la plantilla del Centre de Salut secundarà hui al 100% la convocatòria de vaga convocada pel Comité d’Empresa de Marina Salut. 


El coordinador indica que la decisió dels treballadors i treballadores del Centre de Salut va ser continuar amb l’activitat normal ahir i adherir-se a la vaga hui. Carlos Juan afirma que la plantilla està d’acord amb les reivindicacions de la convocatòria i recorda que les raons no són només exigir la millora de les condicions laborals, sinó també la millora dels serveis i la qualitat assistencial que es presta a la població de la Marina Alta.


Així, doncs, hui dijous al Centre de Salut hi ha serveis mínims, els mateixos que en els dies festius. Carlos Juan ha indicat que s’està telefonant una per una a les persones majors que tenien cita hui per a evitar el seu desplaçament al Centre de Salut.


Ara per ara, el coordinador no sabia al 100% si la plantilla del Centre de Salut continuarà fent vaga en la tercera jornada, demà divendres. Segons ha comentat, el més probable és que es reprenga l’activitat amb normalitat.

866 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!