Els socialistes de Pego defensen que «no és no»

Dijous passat el PSPV de Pego es va reunir en Assemblea Extraordinària per a posicionar-se davant els últims esdeveniments ocorreguts al seu partit arrel del Comitè Federal que va provocar la dimissió del fins aleshores Secretari General dels socialistes, Pedro Sánchez. A Pego el PSPV va acordar per unanimitat «ratificar la postura del NO a un futur govern del Partit Popular» i demanar que «la Comissió Gestora mantinga el vot en contra […] o que [el canvi de postura] s’eleve a una consulta a la militància».

El passat 1 d’octubre el PSOE va viure un tens Comitè Federal que va provocar la dimissió del seu Secretari General, Pedro Sánchez. Cinc dies després del cisma socialista, amb les aigües aparentment més calmades, l’Agrupació Socialista de Pego, es reunia en Assemblea Extraordinària per a definir el seu posicionament.

Així les coses, els socialistes pegolins van acordar per unanimitat que allò més important és mantenir «unit el partit». És per això que feien «una crida a la calma davant la situació viscuda dissabte [1 d’octubre]» perquè s’ha de treballar, segons el PSPV de Pego «per a tornar la il·lusió als votants i als militants fent un acte de responsabilitat», ja que el que «ara toca és unir i no dividir», asseguren.

comunicat-pspvpego-vlc-1Amb este preàmbul, l’Agrupació Socialista de Pego li transmetia a la Gestora que està fent-se càrrec del partit, que es ratifiquen en la postura adoptada inicialment, és a dir, en «la postura del NO a un futur govern del Partit Popular». Així mateix se li demana a la Gestora que «mantinga el vot en contra a un govern del Partit Popular, tal i com es va aprovar en el penúltim Comitè Federal» i sol·licita que, «en cas de tindre la intenció de revocar aquella decisió, s’eleve a una consulta a la militància».

Esta consulta, defensa l’Agrupació Socialista de Pego, posa per davant la veu dels militants i garantix que «no es prenga cap decisió unilateralment» i implica respectar el lema «un militant un vot».

Per últim, insten a la Comissió Gestora del PSOE a que «se celebre el més aviat possible el Congrés per a normalitzar la situació de l’Executiva, ja que no és agradable per a ningú i els nostres votants no acaben d’entendre la situació actual», conclouen els socialistes pegolins.
1683 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!