Els Smoking Souls compartiren cançons i anècdotes en la inauguració de “10 anys de música i manta”

Divendres es va inaugurar l’exposició de fotografies que recorren la trajectòria dels Smokings Souls. Una mostra titulada «10 anys de carretera i manta», que està al pati de la Casa de Cultura. Va ser l’escenari idoni per al concert en acústic que Carles Caselles, Pau Camps i Josep Bolufer oferiren als familiars, amics i seguidors. Una actuació en petit comité, en la qual feren una repassada a la seua trajectòria i als cinc discs que tenen publicats. I no faltaren les anècdotes.

Va ser un acte íntim, no exempte d’emocions, com l’agraïment, del grup cap a les persones que els han acompanyat des dels inicis. I el millor regal, va ser compartir les seues cançons amb el seu públic, temes emblemàtics en una versió quasi desendollada, però no del tot, amb els quals feren un recorregut per L’espenta, Nòmades, Cendra i Or, Translúcid i La Cura.

El grup escalfà motors així per al concert que oferiren en la Nit de Rock, dissabte. Una cita en la qual tocaren també Kela, Boikot i Dj Cate. Va ser una Nit de Rock multitudinària, al recinte multiactivitats i en la qual no va faltar un gest de suport als 14 joves antifeixistes de Pego encausats per la justícia. Però, de tot això parlarem més endavant, amb Smoking Souls.

 

840 Visites
Hola!!