Els comerciants repartiran 1.001 regals en la campanya “A l’estiu el comerç també viu”

Aconseguir revitalitzar les compres durant els mesos d’estiu. Aquest és el principal objectiu de la nova campanya ‘A l’estiu, el comerç també Viu’, organitzada per l’Ajuntament de Pego, a través del departament de Creama, i l’associació de comerciants del municipi i que s’ha presentat de la mà del regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra; la tènic de Creama, Laura Serna; i Rosa Mari Pérez, representant de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. “L’objectiu és intentar que la gent continue comprant a les botigues del poble a pesar que se’n vagen a estiuejar a la platja. D’ací l’eslògan ‘A l’estiu, el comerç també viu’, comenta el regidor.

La campanya, que s’inicia aquest cap de setmana està finançada per la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. Consisteix al repartiment, fins al 31 de juliol o fi d’existències, de ‘rasca i guanya’ entre els clients dels més de 50 comerços locals que participen en la iniciativa. “Hi haurà 1.001 premis: 350 pai-pais, 200 barrets, 300 pilotes de platja, 150 frisbees i un val per un cap de setmana en un hotel per a dues persones”, explica Rosa Mari Pérez. Els ‘rasca i guanya’ es repartiran entre els clients que realitzen compres per un valor superior als 20 euros.

La nova proposta promocional enllaça amb la campanya del passat any ‘El futur el compres ara’. Fa només uns dies es va col·locar en els comerços cartells amb el missatge ‘El futur és Viu’, “futur i viu són dues paraules amb les quals es vol comunicar que malgrat les dificultats d’aquests temps, la gent ha de continuar confiant en els comerços de proximitat i sostenibles, perquè repercuteix en el bé de tots, en el bé de Pego, aquest cas”, ressenya Sendra.

Respecte al cartell, “el blau, apareix un ocell (un fumarell de galta blanca, típic de la Marjal) que és el protagonista de la campanya. Volem que siga una al·legoria de la vitalitat del comerç, de la vida al carrer i el poble. Tot amb la component de la naturalesa i en concret el nostre parc natural de la Marjal, que sempre intentem que siga present en les promocions de Pego tant a l’àmbit local com més enllà”, apunta el regidor de Comerç.

La campanya es completa, a més, mirant als més xicotets i xicotetes; l’últim dia d’escola es van repartir entre els alumnes i les alumnes de primària de tots els col·legis de Pego el ‘Quadern de vacances’ del comerç de Pego. “És semblant al del passat any, inclou un passatemps perquè s’entretinguen amb els majors. Es pot trobar també en les papereries del municipi”, explica la representant dels comerciants.

743 Visites
Hola!!