Els sindicats anuncien mobilitzacions contra els concerts de Batxillerat

Les organitzacions sindicals representades en la Mesa Sectorial d’Educació, ANPE, CSI-Csif, FE CCOO, Fete-UGT i STEPV-Iv, van anunciar que “continuaran les mobilitzacions i iniciatives contra l’extensió dels concerts al Batxillerat per a expressar la seua protesta i rebuig a l’Administració educativa valenciana”. Convoquen al professorat a expressar la seua disconformitat en una concentració el pròxim 6 de juny. El professorat, mitjançant manifestos de claustre, ha expressat que “la dedicació de recursos públics al Batxillerat dels centres privats-concertats escapa al control públic, implica un desequilibri en la xarxa educativa i suposa malgastar els diners de tots i de totes, ja que en els centres públics hi ha places suficients i de qualitat”, van argumentar estes fonts.

Així mateix, els sindicats van concretar que “les iniciatives institucionals es concreten a donar resposta unitària en les pròximes reunions del Consell Escolar Valencià del dia 5 i la reunió de Mesa Sectorial del dia 7, on l’administració ha d’explicar els criteris de planificació educativa, per a exigir el compromís de la Conselleria de mantenir totes les unitats públiques i tots els llocs de treball del professorat”.

A més, les organitzacions sindicals convoquen a tot professorat a expressar la seua disconformitat en una concentració de protesta contra la concertació de Batxillerats el pròxim dia 6 de juny, a les 18.00 hores. L’acció es desenvoluparà a València enfront del Palau de la Generalitat; i a Alacant i Castelló davant de les respectives delegacions del Consell. En estes concentracions es farà entrega pública als representants polítics dels manifestos de rebuig firmats pels claustres educatius.
481 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!