Seleccionen xiquets de la comarca amb aptituds matemàtiques

La Marina s’adhereix al projecte Estalmat. És la primera vegada que la comarca participa en la selecció dels 25 xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana amb un especial talent matemàtic. De les proves realitzades a Alacant, València i Dénia s’eligiran als xiquets d’entre 12 i 13 que mostren major capacitats per a desenvolupar les seues aptituds matemàtiques. Matemàtiques és una d’eixes assignatures que alcen odis o passions entre l’alumnat. És per això que moltes vegades es potencien realitzant congressos o concursos estatals per tal de motivar els prestigiosos de les xifres. En aquesta ocasió Dénia va participar, dissabte per primera vegada, en la selecció de 25 xiquets de la Comunitat Valenciana amb un especial talent matemàtic. Per a això, en el centre de la UNED de la capital comarcal es van donar cita 22 xiquets i xiquetes de la Marina Alta, arribats principalment de Dénia, Benissa i Xaló.

De les proves realitzades a Alacant, València i Dénia s’eligiran als xiquets d’entre 12 i 13 que mostren major capacitats per a desenvolupar les seues aptituds matemàtiques. Els seleccionats formaran part del projecte Estalmat durant dos anys, en els que se’ls farà un seguiment setmanal específic per a potenciar la seua intel•ligència.

Els professors Josep Cabrera i Florencio Burrel, organitzadors de la convocatòria de Dénia, es van mostrar contents de l’acollida del projecte en la comarca, ja que no han tingut massa temps per a publicitar la iniciativa, tot i això, el nombre de participants ha estat considerable.
484 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!