Els premis taronja i pomelo ja tenen guanyadors

Un partit de bàsquet intens i diverses partides de cementiri i mocadorets van posar la nota esportiva i d’equip a la jornada de Santa Rita, patrona dels funcionaris de l’administració local. El moment més esperat, l’entrega de premis taronja i pomelo. Premi funcionària taronja, Josefi Camarena. Premi funcionari pomelo, Fernando Alemany. Premi polític taronja, Àngel Sendra. Premi polític pomelo, Ricardo Cabrera.

Ahir la pista del pavelló cobert de Pego estava de gom a gom. D’una banda, es jugava un partit de bàsquet en què tant els funcionaris com els polítics van suar la samarreta. Des de les grades es tenia la sensació que alguns participants es van prendre l’encontre ben seriosament. D’altra banda, la pista estava dedicada a jocs més de la terra, el cementiri (més conegut com a ‘balón tiro’) i el mocadoret. En aquesta secció de pista l’ambient era més festiu, tot i la rivalitat pròpia d’un joc d’esports, els i les participants en les dos competicions estaven d’allò més contents i concentrats en el joc. I a les grades… no podia faltar l’animació.

I una vegada acabats els jocs, sobre les dos i mitja de la vesprada, la impressió dels i les participants era globalment molt positiva. Una petita mostra.

Després del dinar de germanor, amb l’assistència d’unes 60 persones, es va procedir a l’entrega dels premis taronja i pomelo tant als funcionaris com als polítics. Un premi unitari, tant per a uns com per a d’altres, una sessió de massatge i sauna a la piscina coberta, per tal de afluixar possibles tensions. Vicent Ahuir, coordinador d’esports aclaria una qüestió important al respecte del premi pomelo “la nostra iniciativa no té res a veure –ni pensem- que siga una crítica per a la persona que es puga endur el pomelo, res més lluny, simplement volem treballar amb un somriure. Volem que s’ho prenga com una crítica constructiva i que l’any que ve se l’enduga un altre i puga escaquejar eixa imatge”.

I els premiats van estar… Premi funcionària taronja, Josefi Camarena. Premi funcionari pomelo, Fernando Alemany. Premi polític taronja, Àngel Sendra. Premi polític pomelo, Ricardo Cabrera.

I una sorpresa de darrera hora va estar el premi especial que va entregar el departament de tresoreria i intervenció al ‘pujador de paper’ que va recaure en Guillermo Sancho.
524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!