‘Obrint Camí’ organitza la I Gala Benèfica de tots els artistes aficionats de Pego

Una idea de Dolores “La Coloma” que dóna ales a aquesta associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i alhora també a totes les persones del poble que ballen o canten de manera no professional. La cita és demà dissabte a les 10 de la nit. S’han venut totes les entrades. L’Associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúbia i Les Valls “Obrint Camí” ha organitzat, per a aquest dissabte, 24 de maig, a les 10 de la nit i al Teatre Municipal, la I Gala Benèfica de tots els artistes aficionats de Pego. Una idea que va suggerir i proposar, com comentava Patro, una de les membres d’ Obrint Camí, Dolores “La Coloma” “perquè ha vist que s’ha fet altres voltes i ha anat molt bé”. Aquesta I Gala Benèfica, és, afegia Patro, una manera perquè “el poble ens conega més, que sàpiguen que seguim estant ahí, que seguim lluitant per a traure la voluntat de la gent”.

‘Obrint Camí’ fa anys que existeix a Pego i va nàixer, com la majoria d’associacions, sense ànim de lucre i amb la finalitat d’ “informar, orientar i assessorar a les persones discapacitades i ajudar-les a què s’integren a la societat”, com apuntava Olivia Pons, tècnica de l’associació.

El voluntariat és un punt important dins el funcionament d’Obrint Camí, ja que gràcies a aquestes dones voluntàries, les persones discapacitades estan ben ateses i poden realitzar diferents activitats, com són “tallers, massatges i gimnàstica”, destacava Delvi, la presidenta de l’Associació. I ho corroborava Paqui, vocal d’Obrint Camí, “intenten que ells puguen fer un poc més que si es quedaren a casa no farien i s’òbriguen a d’altra gent”.

La I Gala Benèfica acull a tots els artistes aficionats de Pego que són al voltant de 15 grups. Tres o quatre dies abans de l’esdeveniment les entrades ja s’havien esgotat, el que confirma el que comentaven les membres d’Obrint Camí.

656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!