‘Obrint Camí’ organitza la I Gala Benèfica de tots els artistes aficionats de Pego

Una idea de Dolores “La Coloma” que dóna ales a aquesta associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i alhora també a totes les persones del poble que ballen o canten de manera no professional. La cita és demà dissabte a les 10 de la nit. S’han venut totes les entrades. L’Associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúbia i Les Valls “Obrint Camí” ha organitzat, per a aquest dissabte, 24 de maig, a les 10 de la nit i al Teatre Municipal, la I Gala Benèfica de tots els artistes aficionats de Pego. Una idea que va suggerir i proposar, com comentava Patro, una de les membres d’ Obrint Camí, Dolores “La Coloma” “perquè ha vist que s’ha fet altres voltes i ha anat molt bé”. Aquesta I Gala Benèfica, és, afegia Patro, una manera perquè “el poble ens conega més, que sàpiguen que seguim estant ahí, que seguim lluitant per a traure la voluntat de la gent”.

‘Obrint Camí’ fa anys que existeix a Pego i va nàixer, com la majoria d’associacions, sense ànim de lucre i amb la finalitat d’ “informar, orientar i assessorar a les persones discapacitades i ajudar-les a què s’integren a la societat”, com apuntava Olivia Pons, tècnica de l’associació.

El voluntariat és un punt important dins el funcionament d’Obrint Camí, ja que gràcies a aquestes dones voluntàries, les persones discapacitades estan ben ateses i poden realitzar diferents activitats, com són “tallers, massatges i gimnàstica”, destacava Delvi, la presidenta de l’Associació. I ho corroborava Paqui, vocal d’Obrint Camí, “intenten que ells puguen fer un poc més que si es quedaren a casa no farien i s’òbriguen a d’altra gent”.

La I Gala Benèfica acull a tots els artistes aficionats de Pego que són al voltant de 15 grups. Tres o quatre dies abans de l’esdeveniment les entrades ja s’havien esgotat, el que confirma el que comentaven les membres d’Obrint Camí.

587 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!