Els joves escalfen motors

Divendres i dissabte el Pego Juvenil i el de II Regional hauran de demostrar la seua forma física en els partits programats contra el Gandia Juvenil i el Dénia de I Regional. D’altra banda, a partir del 20 d’agost sobre el període d’inscripció per a l’escola de futbol juvenil. En el mes d’agost els esportistes comencen a moure’s. Aquest cap de setmana s’han programat dos partits de futbol. El primer tindrà lloc el divendres, 17 d’agost i enfrontarà al Pego Juvenil contra el Gandia. El dissabte, 18 d’agost, el Pego de II Regional medirà les seues forces contra el Dénia de I Regional. Tot un repte que tots dos equips hauran de superar a les 20 hores al Camp Cervantes.

Aquesta doble sessió futbolística és de portes obertes, és a dir, d’entrada gratuïta per a poder mostrar suport als més joves de la cantera rogeta.


D’altra banda, el dia 20 d’agost i fins el 20 de setembre, s’obri el període d’inscripció per als xiquets i xiquetes entre 7 i 18 anys que vullguen apuntar-se a jugar futbol. Es podrà fer de dilluns a divendres de 9 a 13 hores a la segona planta de l’Ajuntament de Pego en la Regidoria d’Esports. Cal dur una fotocòpia de DNI i dos fotografies de carnet. El preu de la inscripció és de 45 euros.


425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!