Els escolars mostren la seua solidaritat en la I Cursa Intercentres de Pego

Dins del marc de commemoració del Dia Escolar de la Pau i la No Violència, els centres educatius de Pego han fet la I Cursa Intercentres. Una iniciativa solidària a benefici de l’Associació Obrint Camí, que ha tingut lloc al passeig del Clot.

El passeig Míchel, en què s’han donat cita estudiants dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia, Sant Antoni i l’IES Enric Valor per a participar en esta cursa solidària. Una cursa no competitiva, en la qual han guanyat totes i tots perquè es tractava de fomentar la solidaritat i la col·laboració, a més de la pràctica d’una activitat física.

Hem parlat amb Paqui, del col·legi Rosalia Bondia i amb Enric, del Carolina Sala. Ells ens han explicat en què ha consistit la iniciativa.

Així, els i les estudiants de Primària i Secundària han omplit el passeig creant un ambient de cordialitat i cooperació. Molts han corregut agarrats de les mans.

Per a compensar l’esforç se’ls ha donat aigua en els punts d’avituallament, a més de taronges, per a completar un esmorzar saludable.

La part solidària de la cursa ha consistit en què els participants, i tot el que ha volgut i pogut, ha fet una aportació econòmica, una donació per a Obrint Camí.

La quantitat que s’ha reunit encara no se sap. Segons ha indicat Paqui, el recompte conjunt es farà en els pròxims dies.
1994 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!