Els comerciants sortegen 1.600€ en premis en les campanyes de Nadal

L’Associació de Comerç i Professionals de Pego ha posat en marxa una campanya per tal d’estimular les compres i recompensar la fidelitat dels seus clients. Es diu Per Nadal Compra a Pego i consisteix en el sorteig de tres premis.

Totes les compres fetes en estos dies en els comerços associats entraran en el sorteig d’un premi de 1.000€ i altres dos de 250€ cadascú. El sorteig es farà el diumenge 5 de gener a la plaça de l’Ajuntament, a les set de la vesprada, mitjançant l’extracció de tres paperetes.

Per a participar-hi cal reomplir les paperetes que ofereixen els comerços i introduir-les en les bústies que hi ha als mateixos establiments.

A més, l’associació de comerciants té actiu un altre concurs en Facebook. Es sortejarà un val de 100€ per a fer compres en els comerços associats, entre tots els qui hi publiquen una fotografia amb títol nadalenc davant d’un aparador de determinats establiment. Totes les indicacions per a entrar en el concurs estan en la pàgina de Facebook de Comerç Pego.


1186 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!