Els carrers de Pego s’il·luminen amb l’enllumenat nadalenc

Els operaris municipals han engalanat els carrers del municipi amb l’enllumenat que van ser posat en marxa ahir dilluns de vesprada. Les bombetes que formen la decoració són de tecnologia led, per tal de reduir el consum energètic.


Entre els carrers més cèntrics i comercials il·luminats per l’ajuntament estan el Ramón y Cajal, Sant Agustí, Sant Antoni de Padua, Moreral, Argentina, El Vallet, Sant Domenech, l’avinguda d’Alacant o la plaça Anti Regne. Alguns d’ells estrenen decoració nova enguany.


Des de l’ajuntament s’ha destacat que el carrer Ramón y Cajal, el Sant Antoni de Padua i la plaça Mayorazgo Sendra tenen una decoració especial, que complementa l’enllumenat públic, i està feta amb una tela de gasa donada per la fàbrica tèxtil Vila de Pego.


D’altra banda, cal assenyalar que enguany el betlem de l’Ajuntament estarà situat al jardí perquè a la part de baix de la plaça el divendres es plantarà un gran arbre nadalenc de 5 metres d’alçada. Serà elaborat pels alumnes dels centres educatius de Pego amb material de reciclatge.


Xiquets, xiquetes i adolescents aportaran el divendres les botelles de plàstic que donaran forma a l’arbre. Les ampolles les estan arreplegant amb els contenidors de reciclatge que la regidoria de Residus Urbans van lliurar als col·legis i institut fa uns dies.


La resta de la ciutadania també pot col·laborar deixant les seues botelles d’aigua de plàstic, d’un litre i mig i de dos litres, al contenidor que hi ha situat a l’entrada de l’ajuntament. Totes les botelles seran dutes a reciclar una vegada que es desmunte l’arbre, passats els Nadals.

1444 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!