Convoquen el Concurs de Cartell de Carnestoltes

Les regidories de Festes i de Cultura de l’Ajuntament de Pego han convocat el XXVII Concurs de Cartells de Carnestoltes 2020. Les bases estan ja publicades en la pàgina web de l’Ajuntament de Pego i en elles s’especifiquen les normes que han de seguir els participants.

Segons s’indica, poden participar-hi totes les persones que ho desitgen i amb plena llibertat de tècnica, sempre que no presente cap dificultat per a la posterior reproducció litogràfica del cartell, or i argent exclosos.

La temàtica de l’obra es referirà a la festa de Carnestoltes, que en el 2020 se celebrarà els dies 22 i 29 de febrer. Les obres han de ser presentades al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de pego en un CD en què apareixerà el cartell en format jpg i grandària A3.

El termini de presentació finalitzarà el divendres 10 de gener, a la una de la vesprada. El dilluns 13 de gener el jurat es reunirà per a fallar el resultat del concurs. El jurat estarà presidit per l’alcalde de Pego, Enrique Moll o en el regidor o regidora en qui delegue, i estarà format pels regidors/es de Festes i de Cultura i la tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Pego. La decisió serà inapel·lable. A més a més, el concurs podrà quedar desert, si el jurat així ho considera.

Les obres presentades, formaran part d’una exposició, que amb motiu de les Festes de Carnestoltes es farà a la Casa de Cultura de Pego, del 18 de febrer al 3 de març.

Per a més informació, cal consultar la web de l’Ajuntament de Pego.

1287 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!