El Verger acull la presentació del Festifang

El dissabte 5 d’abril es presentarà la imatge corporativa del concert solidari que la Banda Federal oferirà el 10 de maig a l’escola-auditori de l’Associació Musical El Verger. Durant l’acte de presentació es projectarà l’audiovisual “A lloms del Girona” musicat en directe. També es donarà a conèixer una sèrie de 300 litografíes de l’artista Constatí, de Pedreguer.

El mes de maig ha estat el mes triat perquè la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, de la que forma part l’Agrupació Musical de Pego, oferisca el seu concert solidari en favor dels afectats per les pluges del passat mes d’octubre en la comarca de la Marina Alta. L’actuació tancarà, el 10 de maig, el cicle d’esdeveniments solidaris que esta entitat musical ha impulsat al llarg del territori valencià a fi d’obtenir fons per als afectats per les pluges torrencials del passat mes d’octubre en la Marina Alta. El Verger ha estat la localitat elegida per realitzar la presentació del Festifang, municipi que en el seu dia va acollir la presentació de la campanya Concerts Solidaris impulsada per la mateixa Federació.

Precisament serà també en El Verger on tinga lloc demà dissabte, 5 d’abril, a les 20 hores en el local de l’Escola-Auditori de l’Associació Musical El Verger, la presentació del Festifang, que no és una altra cosa que la presentació de la imatge corporativa d’este concert solidari de la unitat artística federal.

Un acte en el qual es projectarà “A lloms del Girona”, un audiovisual musicat en directe, produït per Konstant Marno, en el que actuarà el grup “Canya badà” i Jaume Artigues, Marcos Ivars, Ximo Febrer i Enrique Cholbi i els percussionistes Carles Fornés i Juan Carlos Múrgola. L’acte servirà per a donar a conèixer el cartell que ha dissenyat per a esta ocasió l’artista Constantí, de Pedreguer. Es tracta d’una producció limitada de 300 exemplars de litografies numerades que eixiran a la venda a partir d’eixe dia 5 d’abril a un preu de 50 euros. Els diners que s’obtinguen de les vendes d’esta litografia seran destinats a la mateixa campanya de concerts solidaris.

Esta iniciativa està recolzada pels ajuntaments del Verger, Beniarbeig i els Poblets i per les agrupacions musicals de la Marina Alta que formen part de la Federació, organitzadora de l’acte.521 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!