Ajudes a les PIMES per a programes de cooperació i desenvolupament tecnològic empresarial

Les ajudes estan cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i tene un pressupost global màxim de 600.000 euros per a recolzar el desenvolupament de la I+D-I en les Petites i Mitjanes Empreses. Totes aquelles persones interessades poden consultar la informació en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local de Creama. El termini de presentació de sol•licituds està obert fins l’1 de setembre. La quantia de les ajudes va des dels 15.000 als 30.000 euros. Les PIMES poden optar a partir d’ara i fins l’1 de setembre al pla d’ajudes a la participació en programes nacionals i internacionals de cooperació en investigació científica, desenvolupament tecnològic i innovació empresarial que ha convocat la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació. Estes ajudes estan cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través del Programa Operatiu FEDER i compten amb un pressupost global màxim de 600.000 euros per a recolzar el desenvolupament en I + D+ I en les PIMES valencianes.

Els empresaris de la Marina Alta interessats a accedir a esta ajuda poden trobar tota la informació, detalls i models de sol•licitud en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local del Creama a Pego, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Teulada i Xàbia. El termini de presentació de sol•licituds està obert fins l’1 de setembre i la quantia de les ajudes va des dels 15.000 als 30.000 euros.

Este pla per a les PIMES estableix tres modalitats a subvencionar. D’una banda, les actuacions relatives a l’elaboració, negociació i presentació de propostes de projectes a presentar en programes nacionals i internacionals de cooperació, amb especial referència al Pla Nacional d’Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica, al Programa Marco d’Investigació i Desenvolupament Tecnològic de la Unió Europea i al programa EUREKA.

D’altra banda, les actuacions referents a la promoció, difusió i transferència dels resultats obtinguts en els projectes d’estos programes i negociació d’acords de cooperació industrial. I la tercera modalitat inclou altres actuacions que estimulen la participació de les PIMES en programes nacionals i internacionals d’investigació industrial i d’innovació empresarial d’especial urgència, interès o oportunitat no incloses en cap de les modalitats anteriors.


712 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!