El Tribunal Suprem no admet el recurs de casació interposat per Cadastre

Sobre la valoració de la piscina municipal coberta. A més, condemna a l’Administració General de l’Estat a pagar les costes que sumen 6.000 euros. Amb esta sentència a la mà, l’Ajuntament de Pego posarà en marxa la sol·licitud de responsabilitat patrimonial a la Direcció General de Cadastre i al Ministeri d’Hisenda.
El passat 12 de febrer el Tribunal Suprem va resoldre sobre un episodi més de la ponència de valors que encara cuejava. Més concretament, sobre un recurs de casació presentat per la Direcció General de Cadastre sobre un valor concret d’un bé municipal, la piscina coberta. La resolució, comunicava l’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, és favorable a l’Ajuntament de Pego, ja que el TSJ inadmet el recurs.

Expressa la sala que “cal declarar la inadmissió del recurs de casació interposat per l’Administració General de l’Estat contra la sentència de 17 de setembre de 2010, dictada per la Sala del Contenciós Administratiu, Secció Primera, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, amb imposició de costos al recurrent, amb el límit màxim establert en l’últim Fonament de Dret.” La conseqüència d’esta resolució, per al primer edil és que “ratifica” la sentència del TSJCV. En el cas pegolí no hi ha discrepàncies entre tribunals.

La valoració, per tant, és positiva “de cara als interessos dels pegolins”, expressava Ortolà. D’altra banda, comentava l’alcalde que la inadmissió d’este recurs, que quedava pendent de resolució, tanca els processos oberts al voltant de la ponència de valors i permet actuar, a l’Ajuntament de Pego, en favor de la demanda ciutadana per a sol·licitar la responsabilitat patrimonial a la Direcció General de Cadastre i al Ministeri d’Hisenda. Una qüestió que explicava Carmelo Ortolà, s’havia parat fins que es resolguera el recurs.
565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!