Fabra demana unitat al PP

En la reunió comarcal de la Marina Alta. Així mateix, demana “força, compromís i unitat per a continuar defensant els interessos dels ciutadans” i poder eixir de la crisi.
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, va estar divendres passat a Xàbia en una trobada amb alcaldes, portaveus i presidents locals del PP de la Marina Alta. Allí va demanar “força, compromís i unitat per a continuar defensant els interessos dels ciutadans i el projecte del PP, ja que és l’únic que pot tirar endavant este país i la Comunitat Valenciana”.

Fabra va insistir en què el comportament dels dirigents del PP “ha de ser exemplar, com sabem fer-ho”, i va incidir en la necessitat “sentir-nos més del PP que mai, perquè és el partit que continua treballant tots els dies per les persones”.

Per a president del PPCV, “el repte de continuar treballant pels ciutadans i traure esta terra avant s’aconseguix redoblant esforços i comprometent-nos més si és possible amb els nostres veïns”. En una ciutat com Xàbia, que ha necessitat una gestora per tenir controlat el partit per les rivalitats internes, Fabra va apel·lar a la unitat, ja que “en moments de dificultat, on cal prendre decisions complicades, cal fer la defensa del projecte del PP que és l’únic que pot traure’ns de la situació actual”.
661 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!