El tràiler solidari eixirà dimecres cap a Polònia

Sembla que per fi els 16 palets de productes de primera necessitat que s’ha arreplegat a Pego per a les persones refugiades ucraïneses eixiran dimecres en direcció cap a localitat polonesa de Wieliszew, segons ha informat l’ajuntament aquest matí en nota de premsa. En ella s’especifica que el comboi anirà carregat de menjar instantani, material sanitari, bolquers i material per a xiquets i xiquetes, així com productes de neteja personal, entre d’altres. Aportacions realitzades pels pegolins i pegolines i que han estat reunides a través de la tasca que han dut a terme l’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants, amb la col·laboració de Mans Unides, el grup Scouts Pego i Acció Urgent.

El carregament serà enviat a Wieliszew, municipi de Polònia amb el qual es manté una estreta relació després de compartir diversos projectes internacionals en matèria de Medi Ambient i d’Esports. Aquesta localitat ha rebut a milers de refugiats des que va començar la guerra a Ucraïna provocada per la invasió russa.

Segons indica l’Ajuntament de Pego, des del consistori de la ciutat polonesa s’ha agraït al poble de Pego “l’ajuda que està oferint» i afirmen que s’han format fortes relacions entre voluntaris de tota Europa”.

A més d’aquest enviament, l’Ajuntament de Pego col·labora amb els bombers voluntaris del consorci provincial que estan realitzant viatges cap a la frontera d’Ucraïna amb Polònia per tal de dur productes de primera necessitat i de recollir persones refugiades que viatgen cap a Espanya. A més, s’està ajudant també a mig centenar de persones refugiades, que han arribat a Pego en les últimes setmanes.
715 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!