Nova senyalització per als monuments i punts d’interés turístic de Pego

Més informació i accessibilitat als monuments i punts més importants de Pego. Eixe és l’objectiu de les noves senyalitzacions informatives instal·lades en diferents punts del municipi, segons ha informat l’Ajuntament de Pego. Es tracta de dos tipus d’indicacions, direccionals unes i informatives les altres. Del primer grup, s’ha instal·lat un total de 24 pals amb fletxes que indiquen la ruta de les ermites de la localitat així com la direcció cap als monuments més importants. El visitant pot saber a través d’ells, a més del camí que cal seguir, la distància en què es troba el punt indicat.

Estos senyals estan situats en punts estratègics. El regidor de Turisme, Ricardo Sendra, destaca que “són intuïtius i fàcils d’entendre, per la qual cosa faciliten la recerca de les ubicacions més importants i visitables del nostre poble”. Del total d’aquests pals, 18 han estat renovats, mentre que els sis restants són nous.

Una vegada s’arriba al punt desitjat, el visitant pot informar-se del monument que està contemplant a través d’uns nous faristols instal·lats en els voltants i en els quals s’explica les principals característiques físiques i històriques de l’edifici o monument en qüestió, en valencià, castellà i anglés. Els faristols es troben a la Casa de Cultura, Portal de Sala, la capella de l’Ecce Homo, la parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció, la parròquia de la Sagrada Família, així com les ermites de Sant Josep, Sant Antoni i Sant Miquel.

Tots aquests enclavaments ja comptaven amb aquest tipus de senyals encara que “necessitaven una renovació”, matisa Ricardo Sendra. A més s’ha instal·lat tres nous, un a la Font dels Quatre Xorros, un altre a la plaça Maria Cambrils i el tercer al campanar de la parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció. L’objectiu és que “la gent visite el nostre municipi i conega el nostre patrimoni, i amb les noves senyalitzacions aconseguim que els siga més fàcil i còmode fer-ho”, ha afegit el regidor.

El material que s’ha fet servir per a confeccionar les senyalitzacions és 100% reciclat i reciclable. Pel que fa al cost d’aquesta actuació finançada per l’Ajuntament de Pego és de 20.379,36 euros.

645 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!