El tractament de les panderoles i rates de 2019 segueix actiu

Des de la Regidoria de Medi Ambient, s’ha informat que el tractament de les panderoles i rates ja està actiu. Des d’ahir fins a demà els experts treballaran per a disminuir i eradicar aquest insecte i rosegador. Es recomana fer quatre tractaments a l’any a tot el municipi i ara s’està duent a terme el tercer tractament.

Normalment, quan s’aplica un tractament d’aquestes característiques és habitual veure més animals d’aquestos pel carrer, ja que aquests fugen dels espais on viuen perquè han estat fumigats i busquen aire fresc després d’haver segut injectat el tractament.

El tractament que aplica Ambiser, empresa encarregada de desinsectar, és sense productes químics. El sistema de fumigació funciona amb una pistola que projecta un xorro calent de diòxid de carboni acompanyat d’aire que manté el CO² calent. D’aquesta manera es produïx una atmosfera amb poc oxigen al voltant de l’insecte. Per tant, aquest és incapaç de defensar-se de la calor i mor ràpidament pel xoc tèrmic.

El proper tractament contra les panderoles i les rates es durà a terme el mes de setembre, per tant aquest ja serà el quart i últim tractament de l’any 2019.

1215 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!