Ja està obert el període de matrícula del Centre Municipal FPA Pérez Ramos

El termini per a matricular-se als cursos i tallers que es fan a l’escola d’adults Pérez Ramos per al curs 2019-2020 ja està obert. Aquest any les classes s’iniciaran el 17 de setembre i els tallers l’1 d’octubre.

La Regidoria d’Educació, a través del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Pérez Ramos, ofereix una gran varietat de cursos, sempre i quan els cursos i els tallers arriben a un nombre mínim de sol·licituds presentades.

L’oferta educativa que presenta el Centre de Formació per a Adults en el curs 2019-2020 és la següent:

Formació Bàsica, la qual inclou Alfabetització, Neolectors i Certificat d’Escolaritat. També ofereix ensenyament per al graduat en secundària. Ensenyament per a l’accés a titulacions i altres nivells educatius, com ara cursos preparatoris per a la Prova lliure per al títol de Graduat en Secundària per a majors de 18 anys, Prova lliure per al títol de Batxillerat per a majors de 20 anys, Prova lliure per al títol de Formació Professional específica, Proves d’Accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i Proves de Competència clau nivell 1 i 2.

A més, ofereix cursos de preparació per a la prova de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià amb els tres nivells: Elemental A1-A2, Intermedi B1-B2 i Avançat C1-C2. També inclou cursos de castellà i valencià per a persones estrangeres i curs preparatori per al certificat de l’Escola Oficial d’Idiomes per a l’anglès amb el nivell A1.

Pel que fa als tallers, el centre municipal Pérez Ramos ofereix: dibuix i pintura, restauració de mobles vells, teatre i ball de saló.

Les persones interessades en realitzar algun dels cursos o tallers que s’ofereixen, ja poden matricular-se. El termini de matrícula és durant aquest mes de juliol fins al 30 de setembre. La sol·licitud de matrícula se sol·licita i es presenta a les oficines de l’Ajuntament de Pego, bé al registre d’entrada de la planta baixa o bé al departament d’Educació, a la segona planta.

Els requisits per a poder matricular-se són: ser major de 18 o 16 anys amb contracte de treball. La documentació que cal presentar és: sol·licitud de matrícula emplenada, una fotocòpia del DNI, NIE o del passaport i una foto de carnet per a les persones que es matriculen per primera vegada.

Per a més informació pots visitar la pàgina web de l’Ajuntament

2057 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!