El teatre comarcal torna a Ondara

La Mostra comptarà enguany amb dos grups, un de Dénia i l’altre de Pego després de tres edicions sense presència d’actors de la Marina Alta. El certamen es celebrarà del 12 al 17 de desembre.

La Mostra de Teatre No Professional d’Ondara aconsegueix enguany la seua tretzena edició (durant 10 anys va ser un certamen) i es retroba amb els grups de la comarca. En les tres edicions anteriors, la Mostra d’Ondara no va comptar amb la participació de cap companyia teatral de la Marina Alta i, enguany, l’Escola Municipal de Dénia i de Pego formen part d’un ambiciós programa d’actuacions.


Del 12 al 17 de desembre l’Auditori d’Ondara acollirà les interpretacions que enguany coincidiran en una temàtica: la dona. L’obertura de la Mostra el dia 12 de desembre anirà a càrrec del grup de Gandia Raval Teatre amb l’obra “Planxat al Vapor”. El dimarts 13 l’Escola Municipal de Pego interpretarà “Gen(t)s Diferents”. El grup de Bellreguard Què fem? Teatre pujarà a l’escenari el dia 14 d’este mes amb l’obra “L’última volta”. L’altre grup de la comarca que participa en la Mostra, l’Escola Municipal de Dénia, prendrà protagonisme el dijous dia 15 amb l’obra “Dones en Blau”, que també ha estat representada a Pego. Tancaran l’esdeveniment cultural els Saineters d’Alacant amb “Veu de Dóna” el dijous dia 17. Totes les obres començaran a les 22 hores i els interessats podran comprar les entrades anticipades, per un preu de 3 euros. Enguany s’han presentat a la Mostra molts més grups que actuen en valencià que en altres edicions.

I és que la llengua s’havia convertit en un handicap en anteriors certàmens igual que la presència de grups comarcals. L’Ajuntament donarà 900 euros a cada companyia que participa. Des de la regidoria de Cultura d’Ondara, la popular Anna Martí ha apostat per que la representació de totes les obres siga en valencià.
466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!