Comunicat del BLOC al voltant de la multa imposada a la manifestació del CDT contra el camp de Golf

El passat dia 24 de setembre de 2005 el Col•lectiu de Defensa de la Terra de Pego convocà una manifestació “Contra els camps de Golf”, a la qual van acudir unes 300 persones i que va transcórrer pacíficament i sense incidents pels carrers del poble.

L’Executiva Local del BLOC de Pego, que no va rebre cap consulta ni invitació dels organitzadors , va analitzar el tema i malgrat coincidir amb algunes de les propostes dels manifestants, es va mantenir al marge en tot moment, i no va emetre cap comunicat ni consigna. L’Executiva Local considera que el Grup Municipal del BLOC, en uns moments especialment difícils per a Pego, defensa també i més si cal la nostra terra i el nostre patrimoni natural, intentant consensuar un projecte global sostenible per a Pego amb la resta de forces polítiques democràtiques del municipi, si be no contempla per ara la necessitat d’eixir al carrer. Però, alguns militants i simpatitzants nostres acudiren a la manifestació amb tota normalitat democràtica, acte que respectem plenament.

Al parèixer, els convocants de la manifestació no tenien la preceptiva autorització de la Subdelegació del Govern d’Alacant (però si el permís verbal de l’alcalde de Pego). Naturalment aquesta manifestació no contava amb el beneplàcit del PP local, i tampoc amb el del PSOE, i ara hem conegut la noticia de la multa econòmica imposada als organitzadors, per manca d’autorització administrativa.

L’actitud de la Subdelegació del Govern (PSOE), excessivament rigorosa amb els convocants, ens pareix toixa, com si no hi hagués problemes més importants: torna a encendre la flama de la discòrdia imposant una multa a un grup de joves que actuaren moguts per l’amor a la seua terra sense cap ànim delictiu, i dins de la més absoluta normalitat constitucional

Per tot açò, i perquè creguem que el nostre poble i el pacte tripartit que el governa el que necessita és trellat per totes les parts i un ambient de serenitat i conciliació, li demanem a la Subdelegació del Govern d’Alacant l’arxiu de l’expedient i la condonació de la multa imposada.

Pego, 2 de desembre de 2005.

Col•lectiu de Pego, l’Atzúvia i les Valls del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ
460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!