El Servei d’Intervenció Familiar de la Mancomunitat crea una enquesta per conèixer les inquietuds del jovent

L’enquesta està dirigida a adolescents entre 12 i 18 anys. Se’ls demana que donen la seua opinió sobre les activitats que més els agrada, si consideren necessari un lloc on poder passar l’estona, si els agradaria que a Pego s’organitzaren més activitats i quines. Esta és la primera publicació que s’ha realitzat des de la pàgina de facebook creada recentment per la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i Les Valls.

Ahir la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls va inaugurar pàgina de facebook. Una pàgina creada amb «la finalitat de difondre les activitats i les col·laboracions amb altres entitats (associacions, altres àrees de l’Ajuntament, col·legis, etc) que es desenvolupen des de l’àrea de Serveis Socials de la Mancomunitat de Pego, l’Atzúbia i Les Valls». És una manera d’apropar tot el que s’oferix des de la Mancomunitat a la ciutadania que és usuària d’esta xarxa social. A més, apuntava la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Pego, Rebeca Bañuls, «volem estar a l’última en noves tecnologies i xarxes socials i arribar a tot el món».

La primera publicació recorda una dada important, l’horari d’atenció de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. També recorden que la Mancomunitat està situada al carrer Ramon i Cajal, nº14 de Pego i que les professionals que allí treballen els divendres es desplacen a la resta de pobles que hi formen part de la Mancomunitat per fer les coses més fàcils a les poblacions més menudes de la nostra rodalia.

D’altra banda, ahir mateix des del Servei d’Intervenció Familiar de la Mancomunitat aprofitaven la nova pàgina de facebook per a animar els i les adolescents d’entre 12 i 18 anys, perquè donaren la seua opinió sobre diverses qüestions per a, dins les seues possibilitats des del servei millorar o implementar les activitats que s’oferixen al poble per a la gent jove.

Confirmava la regidoria de Serveis Socials, Rebeca Bañuls que la resposta a la iniciativa va ser molt positiva el primer dia, atenent que hi van haver bastant enquestes enviades, a més, des de diferents àmbits. És per això que des de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls s’ha agraït la participació de les persones que han emplenat l’enquesta perquè, asseguren «estan eixint propostes molt interessants a tindre en compte per a dur a terme dins de les nostres possibilitats».

En eixa enquesta es pregunta sobre quines activitats els agraden més als i les joves. Si els agradaria tindre un lloc on poder passar l’estona o si els agradaria que s’organitzaren més activitats a Pego i, en tot cas, quines. Així mateix, es pregunta si els agradaria que es creara un espai de tertúlies en què hi assistiren professionals que intentaren ajudar-los a solucionar problemes o preocupacions. En el darrer apartat es deixa un espai per als suggeriments.

 

1712 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!