Demà es presenta ‘No passes de Pego és el teu Poble’

Una campanya pel civisme promoguda per l’Ajuntament de Pego que té com a objectiu conscienciar la ciutadania i ser el vehicle amb què des de l’Ajuntament s’aniran llançant distints missatges al llarg de tot l’any. La primera acció posa el focus en el civisme en matèria de residus i selectiva.

Demà, aprofitant que és dia de mercat, l’Ajuntament de Pego convoca a la ciutadania pegolina, a les 11 del matí, a la plaça del Mercat, a la presentació de la Campanya pel Civisme que té com a lema No passes de Pego és el teu Poble.

Esta campanya de conscienciació ciutadana pretén ser el vehicle amb què des de l’Ajuntament de Pego vagen llançant-se distints missatges al llarg de tot l’any. El fil conductor de la campanya seran uns personatges que seran l’espill dels “ciutadans i ciutadanes” de Pego. A través d’estos personatges els pegolins i les pegolines rebran informació i dades del municipi. També animaran a prendre o canviar actituds en aspectes que afecten la localitat i les persones que en ella habiten.

La primera acció posa el focus en el civisme en matèria de residus i selectiva. Anuncien des de l’Ajuntament que hi haurà xocolatada per a totes les persones que assistisquen a la presentació de la campanya ‘No passes del Pego és el teu Poble’ que es durà a terme demà dijous a les 11 del matí a la plaça del Mercat.

 

1955 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!