El Saurí d´Or ven el 2n premi del sorteig de la Loteria Nacional


Dues sèries del 13.901 van ser venudes la setmana passada per l’administració de loteries i apostes de l´Estat de Pego. 20 dècims venuts en finestra, el que comporta que el premi estiga molt repartit. Alguns abonats de Dénia i El Verger també han tingut la cobraran 12.000 euros el dècim.

El Saurí d´Or ha estat una vegada més tocat per la sort dels números i aquesta setmana ha venut 20 dècims del 13.901, el que ha resultat ser el segon premi de la loteria nacional. Pego, Dénia i El Verger comptaran avui amb ciutadans que disposen de 12.000 euros més en les seues mans.

Com ens ha indicat Maribel el número agraciat es va vendre en finestra, el que implica que el 20 dècims estaran ben repartits per Pego. El dissabte encara quedaven 4 dècims del número guanyador, però afortunadament es van acabar de vendre.

Des del Saurí d´Or lamenten no haver venut més quantitat de dècims, el que hagués permès que el premi hagués arribat a més gent. D’altra banda, Maribel es va assabentar de la notícia per una cridada de telèfon.

522 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!