L’Escola de Teatre comarcal compleix dos anys celebrant el Dia Mundial del Teatre


L’ETC, integrada pels municipis de Dénia, Pego, Pedreguer i Gata compleix dos anys.
I En el Dia Mundial del Teatre celebrat al Rockòdrom de Pedreguer, el passat 24 de març, van entregar el guardó a la millor labor teatral per al col•lectiu «la Mistelera» i els pitjors per a la jutge Alabau i el conseller de Cultura Font de Mora.

La festa amb què es commemorava el Dia mundial del Teatre es va celebrar per primera vegada el divendres dia 24 de març a partir de les 23 hores en el Rockòdrom, espai cultural de la localitat de Pedreguer. Per a tal esdeveniment, l’Escola de Teatre Comarcal (ETC) de la Marina Alta, integrada pels Ajuntaments de Dénia, Pego, Gata de Gorgos i Pedreguer, va comptar amb la col•laboració del col•lectiu Flexió Verbal i el Cineclub Pessic, col•lectius ambdós de Dénia, amb l’objectiu d’oferir una nit de teatre, poesia i audiovisuals als assistents.

Des de l’Escola de Teatre Comarcal van voler per endavant agrair a les dos entitats mencionades anteriorment el suport prestat per a la celebració de la nit teatral.

En el transcurs de la velada, l’organització va entregar el Premi a la millor contribució teatral de la comarca al col•lectiu de “la Mistelera” pel seu compromís, pel seu treball i per la labor de difusió de les arts escèniques. Així mateix es va destacar la Pitjor contribució al teatre, amb l’entrega de la tradicional rajola a la jutge Alabau i al Conseller de Cultura Font de Mora.

486 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!