Dos accidents de tràfic i un atracament a Pego


Aquest cap de setmana han augmentat els successos a Pego. Dos accidents de tràfic sense danys personals dissabte de matinada i un atracament a tres joves són la nota discordant de la setmana passada.

Cap de setmana accidentat. Dos han estat els accidents on només s’han de lamentar destrosses materials han donat nota dissonant. El primer accident va tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge a l’Avinguda d´Alcoi on dos vehicles van xocar provocant-se tan sols mals materials.

El segon accident es va produir al voltant de les 6 de la matinada de diumenge. Sembla ser que el vehicle anava a gran velocitat pel carrer Il•lustrat Joan Sala, coneguda com Avinguda de Verdales. El conductor va perdre el control, que junt a la velocitat excessiva per a conduir per casc urbà, va fer que es produïren danys materials: una farola, una senyal de trànsit i el mur d’una de les cases de la zona van quedar afectats. Afortunadament no s’han de lamentar danys personals.

D’altra banda, el divendres després del passe de moda que va tenir lloc al Teatre Municipal per tal de presentar la moda de primavera-estiu dos o tres de les organitzadores de l’advent van ser atracades per un nombre indeterminat d’individus que no van ser identificats, el que indica que no eren persones de Pego. El regidor de seguretat i primer edil de Pego, el popular Carmelo Ortolà apunta a alguna banda organitzada de nacionalitat estrangera com a actora dels fets.
Les víctimes van ser intimidades pels atracadors amb arma blanca mentre caminaven pel carrer Eccehomo. La investigació a hores d’ara continua oberta per tal de poder detectar els atracadors.

497 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!