El regidor d’Hisenda avança que els pressupostos podrien estar este mes de gener

Ho fa a una pregunta del regidor de Compromís Àngel Oltra que es van interessar saber en quin punt es troben. Carmelo Ortolà informava que el retard en la seua presentació ha estat per qüestions tècniques.
La primera pregunta de l’apartat de precs i preguntes del ple ordinari de gener de 2016 va ser sobre en quin punt i com està el Pressupost de 2016. Àngel Oltra, portaveu de Compromís va recordar que «l’esborrany es va dir que el tindríem en 15 d’octubre i per tant ja hagués hagut de pujar a plenari».
El regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà, contestava que, efectivament, «allò ideal és que l’1 de gener entre en vigor el pressupost». Explicava Ortolà que «enguany estos no s’han pujat a aprovació per una sèrie de factor de tipus tècnic», entre ells «baixar la recaptació de l’IBI que provoca una merma important en els pressupostos i el fet d’introduir altres partides noves». No obstant això, assegurava el titular d’Hisenda que «els pujarem a aprovació prompte». Avançava que abans es reuniran en la resta de grups polítics per a «dir-los per on van els tirs». Desitjava Carmelo Ortolà que este mateix mes de gener es puguen pujar els pressupostos de 2016.695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!