L’Ajuntament de Pego ha ampliat el taller ocupacional

Amb un pressupost que ha fregat els 20.000€ s’ha dotat de més espai al local situat a l’edifici de la Mancomunitat de Serveis Socials que s’havia quedat menut per al nombre d’usuaris que hi fan ús d’ell.
Segurament a partir de dilluns mateix, els usuaris del taller ocupacional es mouen amb més facilitat pel seu local i és que este s’ha ampliat perquè s’havia quedat menut i no complia amb les exigències del servei que havia de donar, entre d’altres coses perquè ha augmentat el nombre d’usuaris que hi acudixen.
Així, en este 2016 el taller ocupacional compta amb un despatx, un servici i un aula més gran que els que tenia en 2015. Dijous estaven acabant de pintar i divendres estava previst que es passara a netejar-lo perquè dilluns puga tornar a posar-se en funcionament.


L’obra, que ha costat al voltant dels 20.000€, s’ha realitzat en dos fases. La primera d’elles en 2015 amb un muntant de 12.000€. La resta, entre 7.000 i 8.000€, s’ha executat i pressupost en este 2016. Les obres han estat finançades al 100% per l’Ajuntament de Pego.
845 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!