El PSPV-PSOE presenta la llista que recolzarà a Ana Aparisi

Andreu Dominguis, Pepa Sendra, Rafa Moll i Eli Piera es troben en els llocs d´eixida d´una llista paritària i en què tots i totes són militants del partit. Al voltant de cinc mesos han estat treballant els socialistes la configuració del programa, que el seu secretari local, Enrique Moll, defineix com a innovador i continuador alhora. Sense que ho vulguem cada dia, en cada decisió que prenem, per petita que siga, estem aplicant un cert grau de política personal, perquè política és la manera d’actuar, de conduir un afer i política és l´habilitat en el tracte amb les persones. Tot i que majorment quan utilitzem aquesta paraula és per a referir-nos a la política general d´un estat, autonomia o localitat, és a dir, al conjunt de teories sobre el govern de la societat i les activitats pràctiques relacionades amb la gestió dels afers públics. Qüestions totes elles que omplin les portades del tots els mitjans de comunicació, com ara és el cas.

L´activitat política s´intensifica, sobretot, quan s´apropa la data d´unes noves eleccions per a designar aquelles persones que encapçalaran durant 4 anys el govern de la societat, la gestió dels afers públics. A Pego els rumors sobre els grups que hi haurà, les llistes que es presentaran… es redoblen. Però ara els pegolins i les pegolines tenen menys per a elucubrar perquè dimecres passat el PSPV-PSOE presentava públicament Ana Aparisi com a alcadable i la llista que l´acompanya en aquest afer. La llista està composada íntegrament per militants del pspv-psoe per primera vegada en la història del partit pegolí segons paraules textuals del seu secretari local, Enrique Moll. Durant 5 mesos han estat treballant per a elaborar la llista i el programa, innovador i continuador alhora, que volen desenvolupar si arriben a l´alcaldia en les properes eleccions.

Era la pròpia Ana Aparisi, candidata a l´alcaldia de Pego per a la propera legislatura qui donava els noms de les persones que composaran la llista que la recolzarà en els seu periple electoral. Aparisi va assegurar que la gent que conforma la llista està en ella per les seues ganes de treballar. A més, va destacar la varietat d´edat, el que reflexa la realitat social d´un poble: joventut, maduresa i vellesa, una barreja de diferents tipus d´experiència. Els components de la llista electoral del PSPV-PSOE són:

1. Ana Aparisi
2. Andreu Dominguis
3. Pepa Sendra
4. Rafel Moll
5. Eli Piera
6. Juan Bautista Ferrer
7. Raúl Tamarit
8. Carmina Dominguis
9. Enrique Moll
10. Pilar Sendra
11. Fernando Company
12. Rosa Maria Ferrer
13. Juan Carlos Cloquell
14. Reme Guardado
15. Salvador Tamarit
16. Pepa Romà
17. Miguel Morell
18. Daniel Naya
19. Tere Ferrando
20. Ximo Sala


9 dones i 11 homes, llista paritària, és a dir, que hi ha ni menys del 40% ni més del 60% de dones o d´homes. Aparisi assegura que aquest paritat s´ha donat no només perquè el partit ho exigeix sinó perquè la gent que composa la llista té ganes i capacitat de treballar.

Durant la presentació de la llista, la candidata socialista va accedir a desvelar a la premsa alguns punts que conformaran el programa per a la propera legislatura. Creació d´un centre d´atenció social per a immigrants, revisió del PGOU, una nova residència que s´adapte a les persones que allí viuen i a les que les atenen, un centre de dia o la reducció de taxes per a discapacitats. Fins ahí va voler llegir Ana Aparisi.
621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!