El PSPV de Pego continua la seua ronda de contactes, però sense pressa

Enrique Moll no descarta acudir a la investidura sense haver arribat a cap acord en ferm. De fet, el socialista no descarta governar en minoria amb pactes puntuals. No obstant, mantenen allò marcat en la seua agenda, «seure’s a parlar amb tot el món». De moment els socialistes han mantingut converses amb Ciutadans de Pego. Dilluns es reunixen amb Compromís i, en breu, tenen pensat telefonar a Volem Pego.
A una setmana i un dia de la constitució dels nous ajuntaments, Ràdio Pego ha tornat a contactar amb el més que probable futur alcalde de Pego, actualment en funcions, el socialista Enrique Moll per actualitzar la informació sobre les negociacions de cara a un possible pacte de govern. Moll manifestava que els socialistes estan «en el punt que vam marcar en el moment en què vam saber els resultats […] el de sentar-nos a parlar amb tot el món».
Confirmava Enrique Moll que els socialistes ja han iniciat la ronda de converses amb la resta de partits. Les primeres reunions s’han mantingut amb Ciutadans de Pego i, avançava, dilluns hi ha fixada una cita amb Compromís. Volem Pego serà el següent en la llista de contactes. Curiosament (o no tan curiosament), Moll no incloïa en esta primera ronda de converses el PP.

La finalitat d’estes converses és «escoltar totes les propostes que hi ha» per a intentar «arrimar postures» i, finalment, «decidir que fem», manifestava Enrique Moll.

En la primera entrevista que Ràdio Pego va realitzar al líder socialista, este va avançar que no tenien cap pressa per decidir res. Este aspecte tampoc ha canviat a una setmana de la investidura. Entre d’altres, assenyalava Enrique Moll, perquè «els pressupostos de 2015 ja estan aprovats». A més, admetia «l’alcaldia la tenim, més o menys, segura» perquè, descartava el socialista, un possible pacte entre la resta de formacions polítiques per votar un sol candidat o candidata a l’alcaldia que sumara més vots que la socialista.

Moll no descarta la possibilitat real de governar en minoria amb pactes puntuals. El socialista manifestava que, «si hem estat governant 4 anys en 8 regidors, en minoria, també podem estar treballant 4 anys en 7 regidors. I arribar a pactes puntuals en altres partits per a portar endavant projectes». Asseverava, doncs que «no tenim cap pressa perquè creiem que estem en una posició privilegiada i el que anem a fer és escoltar totes les possibilitats que hi ha damunt la taula».
Davant la hipòtesi real que els socialistes governen en minoria, Ràdio Pego preguntava si estos assumirien totes les regidories. Enrique Moll no ho confirmava, derivava la decisió a l’Assemblea i l’Executiva socialistes. Puntualitzava que estos dos òrgans «ens han donat carta blanca per a negociar però les últimes decisions les han de prendre ells».

Admetia Enrique Moll que «la gent està nerviosa», està esperant algun moviment i de fet, per això Ràdio Pego, periòdicament, s’interessa per la qüestió. Moll, acabava llançant un missatge de tranquil·litat. Assegura que els socialistes «anem a fer el millor pel poble i perquè este poble siga governable». Avançava Ernique Moll que «la setmana que ve es descobrirà tot».
808 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!