El PSPV de Pego censa més de 120 simpatitzants per a les primàries a candidat autonòmic

Són 122 les persones que han signat el manifest socialista -10 d’elles ho han fet per internet. Totes elles estan cridades a votar a Ximo Puig o Toni Gaspar el proper diumenge, de 16 a 19 hores, a la seu dels socialistes pegolins.
El passat 1 de març el PSPV tancava el termini per a inscriure’s al cens de les primàries que elegiran al futur candidat socialista a la Generalitat Valenciana, entre Ximo Puig i Toni Gaspar. Segons s’explica a la pàgina web del PSPV, en total s’han censat 68.006 persones, a falta de la depuració definitiva de les dades rebudes. Apunten els socialistes que “sense comptar els militants socialistes i els membres de Joves Socialistes, 50.333 persones han decidit sumar-se al procés de primàries del PSPV per a provocar una canvi a la Comunitat Valenciana”.
Per províncies podran votar per a triar candidat a la presidència 40.803 a València, 9.748 a Castelló i 16.209 persones a Alacant. D’estes 16.209 de la província d’Alacant, 799 (a les que s’hauran d’afegir aquelles que s’han inscrit per internet que encara no estan computades) són de la comarca de la Marina Alta. D’elles, 122 són de Pego (112 s’han inscrit presencialment i 10 per internet), a les que s’haurien de sumar els al voltant de 40 militants socialistes de Pego.

Fonts socialistes consideren que la xifra pegolina entra dins les expectatives de participació que s’havien marcat. Així mateix, confien que més del 90% de les persones censades acudisquen a votar el proper diumenge, 9 de març. Ho poden fer des de les 16 hores i fins les 19h., a la seu del PSPV de Pego.
El resultat d’eixa votació se sabrà la setmana que ve. Tot i això, no es pot oblidar que el secretari local de PSPV de Pego, Enrique Moll ha mostrat en públic, en diversos actes, el seu suport al candidat Ximo Puig. Per fonts socialistes sabem que la majoria de la militància el va avalar, així, tenint en compte que el vot és lliure i secret, podem avançar que un bon nombre d’estos aniran a la candidatura de Puig. La incògnita, serà doncs, saber si algú aposta per Gaspar a Pego.
717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!