El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions de Coopego

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat Pego. Divendres de matí va estar a la Cooperativa de Pego acompanyat per l’alcalde, Enrique Moll, el president de Coopego, Pepe Pastor Bolufer; i el gerent de Green Fruits Coop. Jaime Torres Sanchis.

El President va conéixer de primera mà el treball que es du a terme a la cooperativa pegolina amb un recorregut per les instal·lacions. Els responsables de Coopego i de Green Fruits li han explicat algunes de les seues iniciatives més innovadores, com la posada en marxa del projecte “Residu Zero” (aliments saludables i amb garantia de no contindre residus fitosanitaris, controlant l’ús de plaguicides durant el cicle de cultiu) i la seua participació en el projecte “GO Innoland”, integrat per Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, Anecoop, Cajamar i la Universitat Politècnica de València, entre d’altres.
Puig manifestà que l’agricultura valenciana és una senya d’identitat i un factor de creixement i desenvolupament per a la Comunitat Valenciana. És per això que considera este tipus de projectes fonamentals per al futur del sector.
Ximo Puig i la resta de membres del Consell de la Generalitat Valenciana ha estat este cap de setmana a la Marina Alta. Divendres se celebrava el ple del Consell a Xàbia i dissabte i diumenge a Dénia tenia lloc el Seminari d’Hivern del Consell. Unes jornades en les quals el president i els consellers analitzen les polítiques posades en marxa en els últims sis mesos i plantegen una sèrie d’objectius per als següents.

1050 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!