El PP de Pego ja té Comité Electoral

Pilar Ortolà Sendra, Josefa Llull Llull, Juan Francisco Ramón Server,
Juan Carlos Femenia Ortolà i Fernando Gil composen l’òrgan encarregat de proposar el candidat a l´alcaldia del PP per als propers comicis de 2007, de majoria zaplanista.

La data per a les eleccions està cada vegada més propera i és per això que tots els partits polítics, ja siguen d´àmbit autonòmic, comarcal o local, comencen a calfar motors i preparar la maquinària per al 29 de maig de 2007. En aquest a Pego ha estat el Partit Popular el que mogut fitxa. Dilluns passat la Junta Executiva Local triava als cinc membres que formaran part del Comité Electoral, òrgan encarregat de proposar el candidat a l’alcaldia i la resta de la llista del PP per als pròxims comicis de 2007.

El Partit Popular recorda, en un comunicat de premsa, que estatutàriament el Comité Electoral és l’únic que té atribuïda la competència per a proposar el candidat i la llista electoral per a l’alcaldia de Pego. L´òrgan electoral des dimarts mateix, posava en marxa el seu funcionament per a l’elecció d’aquelles persones «de rellevància i solvència que puguen formar part de la corresponent candidatura del PP de Pego», assegurava el president local, Fernando Gil.

Els noms dels components del Comité Electoral que van transcendir als mitjans de comunicació són: com a presidenta del Comité, Pilar Ortolà, exdirectora de Ràdio Pego entre 1995 i 1999, quan el PP i els independents de Carlos Pascual governaven a Pego. A més, Josefa Llull Llull, pròxima a les tesis de l’exalcalde. Juan Francisco Ramon Server i Juan Carlos Femenia Ortolà, pròxims al sector zaplanista. Tanca la llista el president del PP local, Fernando Gil Sendra.

L’elecció dels membres del comité electoral òbvia als actuals edils del PP en l’Ajuntament pegolí. No en va, el seu president local ja va deixar clar fa uns mesos la seua intenció de cara a les eleccions de pactar amb el Grup Independent liderat per l’exalcalde, Carlos Pascual, i formar així un front que aglutine a la dreta pegolina.

I és que el líder del partit s’ha mostrat molt crític amb el seu company de grup i alcalde actual, Carmelo Ortolà, pel seu pacte de govern amb el BNV. En aquell moment Ortolà va qualificar l’anunci de pactar amb Pascual de “suïcidi polític” i va afegir que no tots els afiliats compartirien eixe pacte. No obstant, fins al moment, l’Executiva Local del PP de Pego ha remés la llista del Comité Electoral a Alacant perquè done el vist-i-plau.

El PP també va acordar, durant l´assemblea de dilluns, convocar una assemblea general d’afiliats on es proposaran les directrius fonamentals que han de regir les actuacions del PP pel que fa a la pròxima convocatòria local, «així com els principis irrenunciables sobre els quals s’ha de basar una futura acció de govern de què forme part el Partit Popular», va apuntar l’Executiva Local.

631 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!