Benvinguda al nou rector de l´Assumpció

Aquest diumenge, a patir de les 6 de la vesprada, José Daniel García Mejías inaugura el seu ministeri pastoral amb la visita a la Capella de l´Ecce-Homo, i una gran eucaristia a la Parròquia de Nostra Senyora de l´Assumpció, entre d´altres actes que li donaran la benvinguda. El dia 22 d´octubre Melchor Seguí Sarrió, deixava vacant la rectoria de l´Assumpció per ordre de l´arquebisbe de València, Agustí García Casco, una circumstància gens estranya dins el món religiós. És costum que després d´un llarg període de temps, els rectors permuten de parròquia. Actualment, a més, aquests moviments són cada vegada més freqüents perquè hi ha menys sacerdots, el que provoca una major mobilitat d´aquests. Des d´eixe 22 d´octubre fins a diumenge la Parròquia de l´Assumpció ha estat, podríem dir, amb un buit de poder, que finalitzarà el diumenge.

Així doncs, aquest diumenge, 5 de novembre, José Daniel García Mejías, designat a la parròquia de Pego pel mateix Garcia Gasco, prendrà possessió del seu ministeri amb una sèrie d´actes que venen a significar l´entrega de claus del temple que dirigirà. Durant la cerimònia el nouvingut coneixerà la capella del patró del poble; en la sagristia es presentarà a Déu i posteriorment es donarà a conèixer, públicament, a tot el Consell parroquial. Escoltem

El nou rector de Nostra Senyora de l´Assumpció, José Daniel García, quan entre a exercir les seues tasques de direcció a l´Esglèsia es trobarà amb una memòria de 60 fulls que va deixar el seu predecessor. En ells, Melchor Seguí explica tots els assumptes que atenyen al dia a dia del temple: catequesis, béns, grups que integren la parròquia, estructura d´aquesta, economia, entre d´altres temes. Una ajuda immillorable per a començar amb bon peu en un lloc, fins ara, desconegut.
1212 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!