El plenari de l’Ajuntament de Pego recolza joves de primer d’ESO en contra de les retallades escolars

Ho feia després que este grup de joves registrara al consistori pegolí 303 signatures en contra de les retallades educatives.
L’alcalde explicava que un grup d’alumnes de l’IES Enric Valor presentaven 303 signatures en contra de les retallades. Anunciava que l’ajuntament els remetrà una carta amb la votació, favorable, del plenari a la seua aportació.

La portaveu del Bloc-Compromís, Conxa del Ruste, assenyalava que és “perfecte que gent tan jove tinga este tipus d’iniciatives” i manifestava que els donaran tot el suport que els puguen donar de la formació.

Des del PSPV també s’agraïa que la joventut “tinguen inquietuds de protesta”. Enrique Moll els convidava a que continuen manifestant la seua protesta davant les injustícies que consideren dignes del mateix.

Des del PP, Maite Ferrándiz, també reconeixia que “sempre és bo que hi haja generacions que venen darrere que tinguen inquietuds pel seu poble o la seua comunitat”.

El recolzament a les signatures per part del plenari era aprovada per 12 vots a favor, els de l’equip de govern (CdP i PSPV), els del Bloc-Compromís i tres dels regidors del PP. Els altres tres regidors populars presents a la sessió es van abstindre.
807 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!