Les farmàcies comencen hui la segona setmana de vaga indefinida

I ho faran ampliant la seua mobilització concentrant-se, a les 13hores, a la Plaça de l’Ajuntament de Dénia. A més, els farmacèutics alacantins han previst celebrar una manifestació el divendres 16 de novembre en la ciutat d’Alacant, que partirà sobre les 13.00 hores des de la seu de COFA, ubicada en el número 8 del carrer Jorge Juan. Hui a Pego la farmàcia de guàrdia és la d’Ignacio Pascual Rovira.
Les farmàcies de Pego com les de la resta de la comarca, província i comunitat, enceten hui la segona setmana de vaga indefinida pels impagaments del Consell des de maig. Comencen amb força perquè els farmacèutics i les farmacèutiques alacantins esta setmana amplien la seua mobilització amb una sèrie de concentracions davant de diferents ajuntaments de la província.

El Col·legi de Farmacèutics d’Alacant (COFA) ha convocat per a esta setmana concentracions enfront de diversos ajuntaments en protesta pels «impagaments» que manté la Generalitat amb este col·lectiu. Les concentracions comencen hui en les places dels ajuntaments de Dénia i Alcoi. Tindran lloc a les 13 hores. Demà els apotecaris protagonitzaran actes semblants, a la mateixa hora, a Elx i Elda, i continuaran el dijous amb les seues mobilitzacions a Orihuela i Benidorm.

Per a divendres, 16 de novembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics d’Alacant ha previst que eixes concentracions esdevinguen en una gran manifestació a la ciutat d’Alacant. Esta partirà sobre les 13 hores des de la seu de COFA, ubicada al nº8 del carrer Jorge Juan.
Pel que fa a les farmàcies de guàrdia previstes per a esta setmana a Pego, són les següents:

– Dilluns 12 de novembre, Ignacio Pascual Rovira (24 hores).
– Dimarts 13 de novembre, Pilar Mir Suay (24 hores). Llorca-Llorca (reforç).
– Dimecres 14 de novembre, Encarnación Garrido (24 hores).
– Dijous 15 de novembre, Llorca-Llorca (24 hores). Encarnación Garrido (reforç).
– Divendres 16 de novembre, Ignacio Pascual Rovira (24 hores).
– Dissabte 17 de novembre, Ignacio Pascual Rovira (24 hores).
775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!