El ple de la Vall de Laguar va anul•lar la setmana passada el pla de reforma interior


El ple de la Vall de Laguar va anul•lar la setmana passada el pla de reforma interior (PRI) de Fleix a l’acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJ) en la que s’estima, parcialment, la denúncia d’un dels veïns afectats pel projecte. D’aquesta manera, els afectats van rebre amb satisfacció l’anul•lació del pla tot i que volen veure l’acord per escrit per acabar de creure-s’ho.
Cal recordar que el PRI de Fleix obligava els propietaris a pagar més d’1,2 milions d’euros en concepte de costos d’urbanització pel que l’associació veïnal va presentar un contenciós-administatiu contra l’Ajuntament de la Vall de Laguar.

El Síndic de Greuges ja va alertar de certes irregularitats en el pla com que les cases ja consolidades no havien de fer front al pagament dels costos d’urbanització així com que el pla havia de ser revocat per haver sigut redactat per un aparellador i no un arquitecte.

el TSJ va emetre una sentència, ferma i que no admet cap recurs, en què va declarar nul el pla al ser «contrari a dret» per «incloure sòl no urbanitzable en els seus límits».

550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!